Zelfvertrouwen is belangrijk. Voor alles, eigenlijk.
Met genoeg zelfvertrouwen, durf je veel meer en bereik je veel meer.

Heb je echter te weinig zelfvertrouwen, krijg je sommige dingen niet voor elkaar of kosten ze je veel te veel energie. Zelfvertrouwen hebben is niet alleen fijn, maar ook hartstikke belangrijk!

Hoe is het met jouw zelfvertrouwen gesteld?

Stuur jezelf de test toe
en ontdek het snel!

De Geluksschool is een netwerk waar een goed zelfvertrouwen hebben een serieus aandachtspunt is. Uiteraard zijn er ook veel andere dingen waar we ons mee bezig houden. Zelfvertrouwen is wel zo ongeveer wat je het meest nodig hebt als je jezelf wat meer wil laten zien aan de wereld.

Het fijne aan een issue als zelfvertrouwen is dat je er veel aan kan doen! Er zijn best veel tips die je heel makkelijk kunt toepassen. Denk bijvoorbeeld aan het letten op hoeveel negatieve dingen je over jezelf hebt. Doe je dat wel eens? Soms maken we ongemerkt, tussen je zinnen door, best vaak negatieve opmerkingen over onszelf. Als je daar nou op let, een paar dagen. Gewoon opmerken dat je het zegt. En als ze je opvallen, kan je misschien op een gegeven moment proberen om ze niet uit te spreken. Je ervan bewust zijn is al stap 1, ze vervolgens proberen tegen te houden is stap 2. En als je je brein traint in stap 2, verdwijnen ze. En als ze verdwijnen… precies 🙂 gaat het al een klein beetje beter met je zelfvertrouwen. Probeer het eens!

Wil je graag meer tips? Stuur jezelf de test toe; daar heb ik een boel tips in verwerkt.

Kijk ook eens naar onze Blogs! Daar vind je ook kleine (en grotere!) tips die bruikbaar zijn bij je zelfvertrouwen en het lekker(der) in je vel zitten. En, als je een vriend/in tipt op de Geluksschool, kunnen jullie het er ook samen over hebben en misschien op een bepaalde manier elkaar coachen in wat kleine dingen. Want: het is leuk om met je Geluk bezig te zijn!!

Pin It on Pinterest

Share This