Rouw op je dak

als je het verlies van je kind aan het verwerken bent

Je staat er niet alleen voor

En je weet het. Dat zegt immers iedereen: je staat er niet alleen voor. Wij zijn er voor je.

En toch voelt het voor jou anders.
Je voelt je er eenzaam in staan; in je verdriet; in je verlies en je pijn.

Met de bijeenkomsten van Rouw op je dak willen we ouders bijeen brengen die een kind verloren hebben.
Een kind dat geboren is, geleefd heeft en door een ongeval, ziekte of wellicht een andere oorzaak, hun kind hebben verloren. Een jonger kind, een tiener of een jongvolwassene.

De bijeenkomsten van Rouw op je dak hebben slechts het doel om ouders die een kind hebben verloren bij elkaar te brengen.
Hen in gesprek brengen over hun processen; om de pijn van het verlies te (laten) zien, voelen en bespreken. Omdat de rest van de groep je pijn kent, beter dan wie ook in je omgeving.

De Geluksschool wil hierin faciliteren. Meer niet.

De deelnemende ouders geven aan veel steun te ervaren in de groep, het prettig te vinden om hun verhaal te delen en een soort van steun te voelen in de herkenning die er in de groep is.

De frequentie en de inhoud van de bijeenkomsten wordt telkens door de groep bepaald; meestal zit er tussen de 4 en de 6 weken tussen de bijeenkomsten.

De volgende bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 19 juni en vrijdag 28 augustus 2020, om 13.30.
De locatie is Elegaststraat 1, Eindhoven.

Wil je graag eerst even bellen en in een gesprek voelen of deze bijeenkomsten iets voor jou zijn?
Bel gerust: Pilar 06 – 5513 5591.
Je mag ook een whatsappje sturen of mailen: Pilar@geluksschool.nl

Meer over Pilar lees je hier.

De Geluksschool is een platform voor de persoonlijke ontwikkelingen van jongeren en jongvolwassenen. Door hen in hun kracht te zetten middels workshops en weekenden, halen ze niet alleen nu al meer uit hun levens, maar zullen zij zich in hun toekomst nog fijner voelen.

Met Rouw op je dak willen we ouders van deze en andere jongeren en jongvolwassenen, bij elkaar brengen. Zo hopen we dat ook zij (opnieuw) meer uit hun levens weten te halen.

Kijk gerust rond op de website om een beetje een gevoel te krijgen bij de activiteiten die georganiseerd worden.