Lemniscaat Verbinding - pilar

Alles in mijn leven leek er wel op aan te sturen dat ik nu het werk zou doen wat ik doe; persoonlijke ontwikkeling voor jongeren en jongvolwassenen met de Geluksschool en de systemische coaching voor (jong)volwassenen met de Lemniscaat Verbinding. Alsof alles ineens klopt.

In het voorjaar van 2012 maakte ik kennis met familieopstellingen en er ging daarmee een wereld voor mij open: wat kan je in zo’n korte tijd veel inzichten opdoen en veel dingen helen!

Na mijn opleiding Engelse Taal- en Letterkunde, werkte ik tot 2011 in de zakelijke dienstverlening, dankbaar voor alle kansen en alles wat ik erin geleerd heb. Toen ik kennismaakte met systeemtherapie (familieopstellingen zijn één van de vormen van systeemtherapie) was er zowel zakelijk als privé veel aan het veranderen. Ik wilde rust op werkgebied en één van onze kinderen had destijds speciale aandacht nodig. Maar, zodra de kans zich voordeed, startte ik met een opleidingstraject om zelf opstellingen te kunnen gaan begeleiden.

Ik ben gediplomeerd Energetisch Systeem Therapeut en gediplomeerd Familie- en systeemopsteller (januari 2017 en januari 2018; Cursuscentrum De Smederij). Ik ben getraind als Systemisch Coach (november 2017, Hylke Bonnema) en ik heb de International Systemic Constellation Intensive bij Stephan Hausner (oktober 2017, Stephan Hausner) gevolgd, die ik overigens een ieder die geraakt wordt door het systemisch werken bijzonder aanraad. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd die mij tot mijn eigen werkwijze hebben gebracht.

Als Energetisch Systeem Coach en Opsteller bied ik regelmatig workshops aan over diverse thema’s en begeleid ik individuele- en famlieopstellingen waarmee ik klanten bijsta in hun persoonlijke vraagstukken. Elke sessie nog, vind ik geweldig om te doen. De inzichten die zowel de klant als ik verkrijgen uit een opstelling, de warme sfeer tijdens de sessie, het contact met de klant, elke keer verschillend en telkens boeiend… Het genieten is enorm; en het leren ervan, intens.

Ik woon in Nuenen, samen met mijn man en drie kinderen; twee fantastische meiden van 17 en 19 en een prachtige zoon van 15.
De afgelopen 22 jaar heb ik veel naar Catalonië gereisd, waar ik geboren ben en waar mijn ouders, andere familie, en vrienden, woonden en nog wonen. Mijn vader is in 2014 overleden en mijn moeder in de zomer van 2017; aan heb heb ik alles te danken wat ik nu heb. Ik moest een lange weg afleggen om het te begrijpen, maar zij zijn voor mij de beste ouders die ik mij kon wensen.
Het moederschap en de levenslessen die ik daarbij opdoe, het contact met mijn ouders met de ontwikkeling die daarin heeft plaatsgevonden, mijn plek als jongste van een groot gezin met de processen die tussen ons gaande zijn en hoe ik de verschillende functies in het bedrijfsleven beleefde, zijn factoren die mij vormgeven als opsteller. Factoren in beweging die ervoor zorgen dat ik mij als persoon ontwikkel en die dus ook voor mijn klanten te voelen zijn.

Ik kook en bak heel graag en ik geniet er steeds meer van als ik een nieuw recept kan bedenken waar ik geen enkel dierlijk product heb gebruikt. Ook lezen en zen-tekenen zijn hobby’s van mij. En waar ik misschien het meest kan genieten is uit eten gaan met het gezin of een goed gesprek met vrienden… Niets fijner dan met de mensen zijn die je lief hebt.

Bel gerust een keer, of mail, als dat makkelijker is, om een gevoel te krijgen bij wie ik ben en hoe ik werk. Stel gerust al je vragen.

Lemniscaat Verbinding | Persoonlijke ontwikkeling op systemische wijze
lemniscaatverbinding.nl | + 31 6 5513 5591 | info@geluksschool.nl