Selecteer een pagina

Geluksschool

haal nu al alles uit je leven

De Geluksschool is een netwerk voor tieners en jongvolwassenen die alles uit het leven halen wat er inzit! Zit je op de middelbare, studeer je of heb je een baan: Hier ben je welkom! Ongeacht wát je doet en hoe goed je het doet. Want dat doet er hier niet toe. Hier gaat het om jou!

Bij de Geluksschool gaat het allemaal om slechts één truc: wees lekker jezelf! 

We hebben 3 basis pijlers:

  1. Hoe sta je in het leven?
  2. Wat is je focus?
  3. Welke keuzes maak je?

Want als jij door hebt waar je vooral op let, hoe jij je keuzes maakt en je telkens de kans ziet om het opnieuw te proberen, heb je ook in de hand hoe jij je voelt elke dag! Het is eenvoudig! 🙂 Oké, het is niet makkelijk, maar wel zo eenvoudig als je het leest. En met de Geluksschool zet je steeds stappen om het kunstje beter onder de knie te krijgen!

De Geluksschool is  dus een club voor tieners die in actie komen en voor zichzelf kiezen. Die NU al alles uit het leven willen halen en niet wachten tot ze volwassen zijn. Deze jongeren hebben namelijk de toekomst! Want als je als tiener al gelukkig bent en je dat laat zien, word je niet alleen zelf een gelukkigere volwassene, maar je beïnvloedt ook het geluk in jouw omgeving.

We hebben deze video zelf samengesteld omdat wij het heel precies vinden omschrijven waar het bij de Geluksschool om gaat:

1) Wees lekker wie je bent, gewoon anders dan de rest, en wees dat zo veel mogelijk! En

2) als het jongeren lukt om in te zien hoe ontzettend veel ze in hun mars hebben, zullen ze geweldig krachtige volwassenen worden!!

Dit is de boodschap die we bij de Geluksschool middels workshops, bijeenkomsten, kampen en een online programma aan zoveel mogelijk jongeren proberen over te brengen zodat ze steeds meer geluk ervaren en daar hun leven lang van kunnen profiteren.
De jongeren van nu zijn de volwassenen van de toekomst, dus de beslissers! Aan hen de kans om deze wereld een mooiere plek te maken. Het begint allemaal bij het investeren in jezelf!!

Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en wees als eerste op de hoogte van wat er allemaal al te doen is!! Oh, nog beter: laat je mailadres achter (kies hiernaast voor geluk) en ontvang onze mails!!

De Geluksschool is een jongerenplatform voor álle jongeren die deze wereld een mooiere plek willen maken.

Bij de Geluksschool komen jongeren bij elkaar die bewust nadenken. Zij zijn bijvoorbeeld bezig met wie ze zelf zijn en wat zij in het leven willen, en ook met maatschappelijke zaken en het milieu. Want het ene heeft rechtstreeks invloed op het andere: ben je bewust met jezelf bezig, draag je bij aan een betere leefomgeving, niet alleen van jezelf, maar ook van iedereen om je heen. Samen streven we naar een bewuster leven, wat (vaak) leidt tot meer gelukservaring. Hoe meer jongeren hiervoor kiezen, hoe groter de positieve verandering voor de wereld!

En wat doen we dan, bij de Geluksschool?

”Lees
  • Bij de Geluksschool faciliteren we vooral dat jongeren bij elkaar komen. Fysiek, middels workshops, dag-bijeenkomsten en kampen; en digitaal, middels het digitale deel dat achter de schermen ontwikkeld.
  • De Geluksschool is een platform voor jongeren en door jongeren. Dus als we bij elkaar zijn, wordt een aantal van de activiteiten door jongeren zelf verzorgd.
  • Wij zorgen voor hele diverse activiteiten: grappige workshops met weinig serieus eraan en workshops over wat voor jou belangrijk is in het leven, bijvoorbeeld. Het ene moment rennen we druk door de ruimte, het volgende zijn we serieus met elkaar in gesprek. Enkele voorbeelden van werkvormen: rollenspellen, fysieke uitdagingen in teams, teamvorming opdrachten, persoonlijke opdrachten uitvoeren individueel en in een team en coachingsopdrachten.
  • Als we samen op kamp gaan, hebben we alle tijd en besteden we ook aandacht aan concentratie en innerlijke rust, met een beetje meditatie en yoga.
  • Op individueel niveau is coaching mogelijk. Vaak is dat met een Skype sessie, zodat iedereen relaxed zijn/haar verhaal kan doen.
  • We hebben ook een online cursus. Deze cursus bestaat uit zeven modules die ontwikkeld zijn met medewerking van maar liefst 75 jongeren en 5 volwassenen. Aan bod komen vragen als: ‘hoe kan ik me zelfverzekerder voelen?’, ‘hoe laat ik anderen zien wie ik ben en wat ik wil?’ en ‘hoe plan ik al mijn verplichtingen zodat ik tijd overhoud voor leuke dingen’. Elke week krijg je toegang tot één nieuwe les, die je op jouw eigen tempo volgt. Tijdens de cursus is er ruimte om jouw voortgang te bespreken zowel met jou als, wanneer jullie dat willen, met je ouders. Meer informatie over de online cursus vind je via deze link.

Pin It on Pinterest