Individuele begeleiding

(jong) volwassenen

Meedenken en stappen zetten.

 

Individuele begeleiding is de manier om in beweging te komen wanneer je het gevoel hebt dat je stilstaat.

Op diverse vlakken kan je wel eens het gevoel hebben dat het niet loopt zoals je zou willen en het lukt je niet om het alleen op te lossen.
Met Individuele begeleiding wordt er met je meegekeken naar je probleem; wat is er aan de hand en wat gaan we eraan doen?
Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Wanneer kies je voor individuele begeleiding?
Als je problemen hebt met:

  • Sociale contacten en  je wilt beter contact met familie, vrienden of instanties waar je gebruik van maakt.
  • Emotionele zaken en je je beter wilt gaan voelen; je wilt leren hoe je je beter kunt gaan voelen, of het nou gaat om het uitzoeken van waar je echt blij van wordt, of om het loslaten van angsten, zorgen, negatieve gedachten of patronen doorbreken.
  • Financiële zaken en je in beeld wilt brengen wat er financieel niet goed gaat, wat opgepakt moet worden en hoe je dat doet.
  • Huisvesting en je nieuwe woonruimte moet hebben en behouden.
  • Dagbesteding en je uit wilt zoeken wat een passende daginvulling is en hoe je deze behoudt.
  • Praktische zaken en je structuur wilt aanbrengen in hele concrete dingen als het organiseren en bijhouden van je huishouden, hoe je dagen eruit zien, afspraken die gemaakt moeten worden, etc.

Voor wie is de individuele begeleiding?
Voor (jong) volwassenen die alleen wonen of samen en die hulp nodig hebben van iemand die meedenkt en mee helpt om de juiste beslissingen te nemen.

Tarief

Individuele begeleiding van de Geluksschool wordt momenteel reeds vergoed door de volgende gemeenten: Valkenswaard, Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo, Son en Breugel, Nuenen, Waalre, Bergeijk, Oirschot, Veldhoven en de Kempengemeenten.
Binnenkort zal de lijst van gemeenten die een begeleidingstraject vergoeden, worden uitgebreid. 

Woon je niet in bovenstaande gemeenten en wil je Individuele begeleiding van de Geluksschool ontvangen, zijn de kosten € 77 per uur (excl. btw); het eerste gesprek is helemaal gratis, zodat je vrijblijvend kunt ervaren of dit het type begeleiding is waar je naar op zoek bent.

Wil je vrijblijvend kennismaken? Laat hier je gegevens achter en nemen we zsm contact met je op.

Meer info?
Bel gerust! 06 – 5513 5591.
Mailen kan ook info@geluksschool.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Share This