Selecteer een pagina

Happiness Boost ~ Les 7

 Mijn eigen houding in de wereld

Hoe zorg ik er nou voor dat het echt steeds beter met me gaat?

In deze les:

* Ga je verder met jezelf ontwikkelen;
* Leer je het belang van positief denken en de enooorme gevolgen daarvan voor jou

Stap 1

In de afgelopen les zoomden wij in op vriendelijkheid.
Als jij vriendelijk bent, heeft dat een positieve invloed op de mensen om jou heen én helpt het jou om je beter te voelen!

Zo werkt het ook met positiviteit.
Jij hebt er zelf profijt van, en het is ook echt ontzettend belangrijk, terwijl de wereld er beter van wordt.

Luister naar Jelle van soChicken.

YouTube filmpje

Ik besteed de uitleg vandaag uit aan Jelle Hermus, van soChicken; hij heeft hele leuke goede video’s. Voel eens wat deze met je doet. Het is de moeite waard om er goed naar te luisteren en kijken!
Schrijf voor jezelf op wat je ervan gevonden hebt.

Stap 2

Praktische opdracht

Klik op het plaatje ‘Opdracht’ voor de opdracht van deze week. Wat vragen die van je willen dat je er even voor gaat zitten. Vergeet aan het einde van de les aub de evaluatie niet in te vullen.

TIP: zet deze muziek op terwijl je aan de opdracht werkt. Hiermee kom je makkelijker bij je gevoel.

Stap 3

Noteer in je agenda...

We zien elkaar volgende week dinsdag, 17 maart, 20u. Zie je graag dan!

Maak nu even tijd voor de evaluatie.

Stap 4

Hoe was deze les voor je?

Voor je alles wegklikt en doorgaat met wat je ook nog moet doen, vul snel de vragenlijst in, zodat ik weet hoe de les is geweest voor je.
Je doet mee aan een pilot, je moet even laten weten hoe het bevalt! smile

Klik hier voor de evaluatie

‘Ik zit ergens mee!’

Neem contact op!
Blijf er niet mee zitten

Mail of Whatsapp!

Probeer te letten op hoe je je voelt in de loop van de cursus. Merk je dat je ergens mee zit, is het belangrijk dat je er niet mee rond blijft lopen. Mail met Pilar of stuur haar een Whatsappje zodat er een plan kan komen.

Verbonden met de groep

Deze cursus doe je niet alleen, maar met andere mensen in de groep. Zorg dat je de lessen bijhoudt en niet achter gaat lopen, zodat je de groep bij blijft! Dit is niet alleen voor jou belangrijk, maar ook voor de groep.

 

De groep

Je doorloopt de cursus in een fijne groep. We gaan samen letten op de sfeer en ook op de verantwoordelijkheden. Je mag in de groep delen waar jij behoefte aan hebt; zit je echt ergens mee, geef dat aub bij Pilar aan. Zij is er om je vooruit te helpen, dat mag je niet van andere groepsleden verwachten.

Mind & Soul

De inhoud van deze cursus is bedacht om je mentaal en emotioneel beter te laten voelen. Neem elke week de tijd voor de les en om te onderzoeken wat het met je doet.

Relax & Refresh

Zie elke les als een moment van ontspanning. Zet alles aan de kant en zorg dat je alleen met de cursus bezig bent. Daarmee laad je ook op voor de rest van de week.

Precies wie jij bent

Met deze cursus ga je de groep beter leren kennen, maar zeker ook jezelf. Zoals je elkaar waardeert in de groep, zo mag je ook jezelf gaan waarderen. En je steeds tevredener voelen dat jij precies zo bent, zoals je bent.

Pin It on Pinterest