Selecteer een pagina

Coaching

Opnieuw lekker in je vel!

omdat het anders écht zonde van je tijd is

 • Heb je het gevoel dat je onnodig onzeker bent?
 • Twijfel je over keuzes, vriendschappen, je lichaam… en heb je last van dat twijfelen?
 • Voel je je gestrest?
 • Wil je meer rust en structuur ervaren?
 • Vind je het inmiddels tijd voor actie?

…dan is Coaching wat voor jou!

Wist je dat je zelf enorm veel invloed hebt op hoe jij je voelt?
Soms zijn de omstandigheden waar je mee te maken krijgt erg moeilijk; maar jij hebt altijd invloed op hoe je daarmee omgaat.

Ook jij kunt leren om jezelf positief te beïnvloeden!

Met een aantal coaching sessies merk je al een groot verschil!

Benieuwd naar ervaringen met de Coaching van de Geluksschool?

Lees het hier!

Voor wie

Voor jongeren en jongvolwassenen die:

 • op een positieve manier wat zaken willen veranderen;
 • willen leren positiever om te gaan met wat ze meemaken;
 • meer uit hun eigen leven willen halen!

Ongeacht waar je woont, want deze coaching kan ook online!

Dit zeggen anderen erover:

Pilar is echt een top vrouw, ze is lief en ik praat graag met haar. Ze is zorgvuldig met hoe ze haar vragen stelt en op welke volgorde ze dat doet. Maar je kan haar niet zomaar voor de gek houden; ze heeft je heel snel door als je niet helemaal overtuigd bent van jezelf of als er iets aan de hand is. Ze is een heel erg fijn persoon om mee te werken, en heeft me absoluut geholpen met het verminderen van mijn uitstelgedrag.

Naomi

De Coaching van Pilar kun je misschien het beste omschrijven met verrassend simpel, maar zeer tot de kern. Na een fijne rust te hebben gecreëerd, stelt Pilar eerst een paar vragen om een goed idee te krijgen van wat er speelt. Geleidelijk vorm je door middel van invalshoeken steeds meer een nieuw beeld over de situatie. Dat zorgt voor een verrissende blik, die Pilar zelf ook nog vaak aan weet te vullen met goede adviezen. Dát is dan misschien ook wel de kracht: samen op weg gaan om samen een goed gesprek aan te gaan en om samen een oplossing te vinden. En door de open sfeer voel je je vrij om elke emotie te kunnen uiten. Kortom: een zeer positieve ervaring die ik zeker aan zou raden!

Daan

Mijn 18 jarige dochter liep al vrij snel in het nieuwe schooljaar vast in haar net begonnen studie. De keuze voor die studie was vlug vlug gemaakt en helemaal niet doordacht. Te druk met alles en iedereen in 4 en 5 havo……
Ze was thuis niet te genieten, had lichamelijk last van stress klachten, was eigenlijk onbereikbaar waardoor met haar in gesprek gaan meteen ruzie opleverde….
Na vier weken is ze gestopt met haar studie en eigenlijk nergens toe bereid. Het enige wat ze zelf een probleem vond was dat ze totaal niet wist was welke studie ze zou moeten kiezen. Dus naar een studiecoach gaan was het enige waartoe ze bereid was. Gelukkig zag de studiecoach dat er eerst iets anders nodig was en zij bracht ons in contact met Pilar. Na een aantal gesprekken keerde de rust terug en werd zij weer zichzelf. Ik weet niet wat er in de gesprekken besproken is, en dat hoeft ook niet, maar ze ging weer deel uitmaken van ons gezin, was weer betrokken en haar lichamelijke klachten verminderden. Zelf gaf ze aan dat het fijn was om met Pilar te praten en haar goede opdrachten en tips gaf. Voor mij zelf was het erg fijn om de zorgen die ik had te kunnen delen en uit handen te kunnen geven.
Inmiddels heeft ze ook het studiecoachingstraject afgerond en weet ze wat ze daarin wil.
Alles bij elkaar maakt dat er nu iemand staat met zelfvertrouwen, die weet wat ze wil, waarmee je een gesprek kunt hebben en een doel heeft voor de toekomst. En daar heeft Pilar zeker aan bijgedragen.

Yvonne

Moeder van coaching jongere

De worsteling van onze dochter met zichzelf heeft ons doen besluiten de hulp van Pilar in te schakelen. Pilar is een ervaren coach op het gebied van jongvolwassenen. Het was fijn om gehoord te worden door Pilar als onze dochter in een puberbui zat. Pilar heeft haar geholpen om naar haar zelfbeeld te kijken en naar diepere lagen van gevoelens te gaan.
Ook is Pilar bij ons thuis geweest om met ons allemaal te praten. Ze kan goed luisteren en heeft oprechte aandacht. Zonder oordelen en met de nodige humor weet ze je over dingen na te laten denken. Er is meer begrip voor elkaar en irritaties zijn minder. Ik ben erg blij met de begeleiding en heb vertrouwen in haar aanpak.

 

Moeder van coaching jongere

Het is erg zonde van je tijd
als je niet lekker genoeg in je vel zit!

Extra info

 • Volg je coaching bij de Geluksschool, zul je merken dat de gesprekken fijn zijn en dat je je helemaal op je gemak voelt.
 • Het eerste gesprek is vooral elkaar leren kennen en is helemaal kosteloos. Jij bepaalt waar we het over hebben. We gaan vooral onderzoeken of het tussen ons klikt, want dat is van essentieel belang bij de coaching. Terwijl we dat ervaren gaan we echt al aan het werk; je krijgt al tips en kunt al met dingen aan de slag!
  Ben je jonger dan 18, is het fijn als één van je ouders bij het gesprek aanwezig is, zodat ook zij een gevoel kunnen krijgen bij de Coaching.
  Ben je 18 of ouder, hoeft er bij de kennismaking geen ouder bij aanwezig te zijn. Het mag wel!
 • Alles wat we bespreken is 100% vertrouwelijk en blijft tussen ons.
 • Het gaat niet om super grote stappen zetten in één keer; we bekijken wat er speelt, spreken een plan af en evalueren dat. Daarna pas bedenken we de volgende stap. Hoe jij je voelt bij elke stap die we zetten, geeft informatie voor hoe we verder gaan.

Kosten

Onderstaand vind je alle informatie over de beschikbare opties.

Plek

De praktijk bevindt zich op de Torenlaan 3 B, Esbeek

Of: bij jou thuis! Meerdere jongeren hebben inmiddels een heel positief coachingstraject online afgerond.

 

Vraag een gesprek aan en ontdek hoe jij jezelf vooruit kunt helpen!   Voor vragen, neem gerust contact op!

Beschikbare extra’s:

 • Uitbreiding van de pakketten per sessie; € 67.
 • Online programma Happiness Boost; € 67.
 • Begeleidingstraject voor ouders; € 77 per uur.
 • Familieopstelling bij specifieke problematiek.

Aarzel niet contact op te nemen voor verdere informatie over de diverse  pakketten.
De Geluksschool is vrijgesteld van btw; dus geen bedragen boven deze prijzen.

Pin It on Pinterest