Coaching

Opnieuw lekker in je vel!

omdat het anders écht zonde van je tijd is

• Heb je het gevoel dat je niet helemaal lekker in je vel zit?
  • Verval je makkelijk in negatieve gedachten?
  • Voel je je gestrest en heb je daar last van?
  • Wil je meer rust en structuur ervaren?
  • Vind je het inmiddels tijd voor actie?

…dan is Coaching wat voor jou!

Benieuwd naar ervaringen met de Coaching van de Geluksschool?

Lees het hier!

Voor jongeren die merken dat het anders moet en niet weten hoe.

• Loopt school / studie niet oké?
  • Lukt het niet om keuzes te maken (vervolgopleiding, profiel, etc.)?
  • Kom je telkens dezelfde problemen tegen met vrienden / sociale contacten?
  • Voel je je steeds gestrest en kan je niet genieten?

Onderzoek waardoor het komt en werk aan de oplossing met de Coaching van de Geluksschool. Leer hoe je het zélf oppakt en hoe je het verandert!

De Coaching van Pilar kun je misschien het beste omschrijven met verrassend simpel, maar zeer tot de kern. Na een fijne rust te hebben gecreëerd, stelt Pilar eerst een paar vragen om een goed idee te krijgen van wat er speelt. Geleidelijk vorm je door middel van invalshoeken steeds meer een nieuw beeld over de situatie. Dat zorgt voor een verrissende blik, die Pilar zelf ook nog vaak aan weet te vullen met goede adviezen. Dát is dan misschien ook wel de kracht: samen op weg gaan om samen een goed gesprek aan te gaan en om samen een oplossing te vinden. En door de open sfeer voel je je vrij om elke emotie te kunnen uiten. Kortom: een zeer positieve ervaring die ik zeker aan zou raden!

Daan

Mijn 18 jarige dochter liep al vrij snel in het nieuwe schooljaar vast in haar net begonnen studie. De keuze voor die studie was vlug vlug gemaakt en helemaal niet doordacht. Te druk met alles en iedereen in 4 en 5 havo……
Ze was thuis niet te genieten, had lichamelijk last van stress klachten, was eigenlijk onbereikbaar waardoor met haar in gesprek gaan meteen ruzie opleverde….
Na vier weken is ze gestopt met haar studie en eigenlijk nergens toe bereid. Het enige wat ze zelf een probleem vond was dat ze totaal niet wist was welke studie ze zou moeten kiezen. Dus naar een studiecoach gaan was het enige waartoe ze bereid was. Gelukkig zag de studiecoach dat er eerst iets anders nodig was en zij bracht ons in contact met Pilar. Na een aantal gesprekken keerde de rust terug en werd zij weer zichzelf. Ik weet niet wat er in de gesprekken besproken is, en dat hoeft ook niet, maar ze ging weer deel uitmaken van ons gezin, was weer betrokken en haar lichamelijke klachten verminderden. Zelf gaf ze aan dat het fijn was om met Pilar te praten en haar goede opdrachten en tips gaf. Voor mij zelf was het erg fijn om de zorgen die ik had te kunnen delen en uit handen te kunnen geven.
Inmiddels heeft ze ook het studiecoachingstraject afgerond en weet ze wat ze daarin wil.
Alles bij elkaar maakt dat er nu iemand staat met zelfvertrouwen, die weet wat ze wil, waarmee je een gesprek kunt hebben en een doel heeft voor de toekomst. En daar heeft Pilar zeker aan bijgedragen.

Yvonne

Moeder

Extra info

• Het eerste gesprek is vooral elkaar leren kennen en is helemaal kosteloos. Jij bepaalt waar we het over hebben. We gaan vooral onderzoeken of het tussen ons klikt, want dat is van essentieel belang bij de coaching. Terwijl we dat ervaren gaan we echt al aan het werk; je krijgt al tips en kunt al met dingen aan de slag!
    Ben je jonger dan 18, vindt dit gesprek bij jou thuis en bij voorkeur met één van je ouders erbij, zodat ook zij een gevoel kunnen krijgen bij de Coaching.
    Ben je 18 of ouder, hoeft er bij de kennismaking geen ouder bij aanwezig te zijn.
  • Alles wat we bespreken is 100% vertrouwelijk en blijft tussen ons.
  • Het gaat niet om super grote stappen zetten in één keer; we bekijken wat er speelt, spreken een plan af en evalueren dat. Daarna pas bedenken we de volgende stap. Hoe jij je voelt bij elke stap die we zetten, geeft informatie voor hoe we verder gaan.

Kosten

De coaching van de Geluksschool kost € 67 per uur; inclusief btw. Het eerste gesprek is kosteloos.
Een afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur. Je ouders ontvangen naderhand de factuur per mail.

Vraag een gesprek aan en ontdek hoe jij jezelf vooruit kunt helpen!   Voor vragen, neem gerust contact op!

Plek

De praktijk bevindt zich op Wettenseind 4, 5674 AA Nuenen.
Hier vind je meer info: http://www.deverbindendefactor.net/contact