Selecteer een pagina
  • facebook
  • twitter
  • pinterest

De blog van vandaag komt in een iets ander jasje. Deze video zegt het helemaal. Je zelfbeeld bepaald in grote mate hoe je in het leven staat en daarmee ook, hoe anderen jou zien. En dan heb je de start van de cirkel te pakken: het is makkelijker om jezelf leuk te vinden als je omgeving bevestigt dat je oké bent! Maar… Je bent oké precies zoals je bent, want als het voor je beter was om anders te zijn, zou je dat gewoon al zijn, echt. Ben je oké met wie je bent, straal je dat uit en je omgeving bevestigt dat ook.

Heel even anders gezegd: hoe jij jezelf ziet, bepaalt hoe andere jou zien. Want, denk je eens in, als jij jezelf niet leuk vindt, zal niemand geloven dat je wél leuk bent. Geloof me: dat ben je! En het is tijd dat je het ook gaat geloven.

Vind je jezelf wel leuk, met al je gave én minder gave eigenschappen, allemaal eigenschappen die jou nog steeds jou maken, dan kunnen anderen ook zien hoe leuk je bent! Jij laat steeds zien wat je van jezelf vindt: is het positief (inclusief dingen die je misschien minder positief vindt), dan ervaren anderen jou ook positief en vinden ze je leuk. Heb je echter een negatief beeld van jezelf… precies 🙁

We delen graag dit videootje met je. Het brengt de boodschap die we willen brengen. Kijk er rustig naar, laat het even bezinken en bewaar hem, als je wilt, om hem nog eens te bekijken wanneer je dat nodig vindt!

Dit is de link naar wat we met je willen delen! 

Veel plezier! <3

Pin It on Pinterest

Delen?